"NOVOSTI" SAZNAJU: KASANDRA U "IGRI SUDBINE"! Koraima Tores, zvezda latinoameričkih serija, ponovo stiže u Srbiju

J. BANjANIN

10. 09. 2024. u 08:25

POSLE nagađanja da bi Koraima Tores mogla da se pojavi u trećem nastavku "Južnog vetra", čuvena Kasandra definitivno dolazi u Srbiju! Kako "Novosti" saznaju, krajem septembra latinoamerička zvezda biće gošća naše zemlje, ali sasvim drugim povodom.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: КАСАНДРА У ИГРИ СУДБИНЕ! Kораима Tорес, звезда латиноамеричких серија, поново стиже у Србију

Foto IMDb

Naime, razlog njenog dolaska je najdugovečnija domaća telenovela "Igra sudbine" (svakog dana u 20.00 na Prvoj TV), u kojoj bi Toresova trebalo da se pojavi. Serija, koja od 2020. godine do danas broji više od 1.170 epizoda, krajem meseca ulazi u novu sezonu, pod nazivom "Tajne prošlosti". Uz mnogo zapleta, intriga i iznenađenja, saznaćemo i za dugo skrivane priče koje je porodica Kanački vešto tajila svih ovih godina. U jednoj od njih, po svemu sudeći, pojaviće se i junakinja koju će dočarati glumica koja je osvojila srca ovdašnjih gledalaca ulogom Kasandre, u kultnoj istoimenoj latino "sapunici", koja je širom otvorila vrata svim budućim sličnim projektima i zarazila milione gledalaca.

Foto Instagram/lacoraima

Koraima Tores danas

Tokom proleća ove godine, domaće medije preplavila je vest da će glumica zaigrati u "Južnom vetru". Naime, nakon što je u jednom intervjuu izjavila da bi volela da snimi film sa Milošem Bikovićem, producenti popularne franšize su rešili da joj ponude nešto što neće moći da odbije - ulogu vođe klana i to najjačeg, onog iz Latinske Amerike. U pomenutom razgovoru Koraima se prisetila svoje prve posete Srbiji, 1997, koja je navodno toliko uticala na nju da je počela da sluša našu muziku i gleda srpske filmove. Rado se priseća vremena kada je boravila u našoj zemlji, devedesetih godina. Uspomena na to joj je jedna od najdražih u životu.

Foto IMDb

Sa Randuom (Enri Soto)

Realnost i televizija su se naročito upleli u slučaju serije "Kasandra". Mnogi nisu propuštali epizode venecuelanske telenovele, koja je kod nas prikazivana 1997, na Trećem kanalu RTS. Na sreću, babe iz Bugarske su na pijacama za pare prepričavale sadržaj narednih epizoda, jer je tamo počela ranije da se emituje. O njenoj popularnosti svedoči činjenica da su gledaoci davali deci i domaćim životinjama Kasandrino ime, na pijacama se prodavala posteljina sa njenim likom, a čuveni Šaban Bajramović joj je posvetio pesmu. Kada je u seriji Kasandra lažno optužena za ubistvo i našla se iza rešetaka, gledaoci iz Srbije su pisali peticiju vlastima Venecuele da se hitno pusti iz zatvora i da joj se omogući fer suđenje.

Veliku ulogu u njenom prvom dolasku u Srbiju odigrale su naše "TV novosti". Tada je u paru sa partnerom koji je u seriji igrao Randua (Enri Soto) nastupila u Hali sportova. Euforija kojom je svaki njihov korak bio propraćen, kako u srpskoj prestonici, tako i u Novom Sadu i Nišu, još je u svežem sećanju. Gosti su kasnije tvrdili da im se nešto slično nikada nije dogodilo. Verovatno je to presudilo da nas Koraima ponovo poseti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje