ANDREANA ČEKIĆ NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE ĐOKOVIĆ URADIO: Održao je lekciju publici u Britaniji, pa se ona odmah oglasila - "Ma, laku noć"

Novosti onlajn

09. 07. 2024. u 22:55

NOVAK ĐOKOVIĆ i Holger Rune igrali su juče meč u osmini finala Vimbldona. Taj "okršaj" je imao i nesportski momenat, jer se jedan deo publike nije poneo u duhu belog sporta, što je Đoković prokomentarisao u svom govoru sa Centralnog terena.

АНДРЕАНА ЧЕКИЋ НЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ ШТА ЈЕ ЂОКОВИЋ УРАДИО: Одржао је лекцију публици у Британији, па се она одмах огласила - Ма, лаку ноћ

Foto: Dušan Petrović

- Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se vratio u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta - rekao je Nole tad.

FOTO: Tanjug/AP

Potom je upitan o odnosu sa publikom, koja je vrlo bezobrazno vikala: "Ruuuu" u završnici drugog seta, ali i tokom trećeg, navodno bodreći Runea, a zapravo ometajući Noleta. Odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili pojedini navijači:

- Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam "gooood night" ( "lakuuuu noć"). "Gooooood night! Goood night!", veoma vam želim lakuuuu noć!

Andreana Čekić nije mogla da veruje šta je Novak uradio, pa je podelila taj isečak na svom Instagram profilu uz emotikone srca i pehara, kao i reči koje je Novak rekao ""Gooooood night! Goood night!" (odnosno "lakuuuu noć").

Komentari su se samo nizali ispod ove Andreanine objave, pa su ljudi pisali: "Nole kralj", "gospodin čovek" i sl.

Foto: Novosti

Joksimović napravio Novakovo kolo

Inače, upravo sa pomenutim "guuud najt" poigrao se i Željko Joksimović. Željko je podelio na društvenim mrežama "Novakovo kolo", koje je sam komponovao, inspirisan govorom Đokovića.

- Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko peva zlo ne misli - napisao je Željko u opisu objave na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

"Novakovo kolo" je odmah pokrenulo komentare, pa su i poznati izrazili oduševljenje u porukama, poput glumice Jelene Gavrilović, fotografa Dejana Milićevića i drugih.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANKETA NOVOSTI Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić zaslužuju novi Piksijev poziv?