KAD BI ZNALA DA ON MENI OVO PEVA: Tiktokerka "odlepila" na Darka Gjorgevskog, pa "udarila" na Miu Smiljanić s kojom je u vezi

Dušan Cakić

04. 07. 2024. u 22:12

MLADI pevači u usponu Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski nedeljama unazad u fokusu su javnosti, a nakon što su objavili novu pesmu i vrlo zanimljiv spot u kojem razmenjuju i nežnosti, našli su se na meti jedne popularne tiktokerke, pod pseudonimom Boginja.

КАД БИ ЗНАЛА ДА ОН МЕНИ ОВО ПЕВА: Тиктокерка одлепила на Дарка Гјоргевског, па ударила на Миу Смиљанић с којом је у вези

Foto: Privatna arhiva

Naime, nakon što su pevači objavili pesmu "Ja na tebe", koju prati i vrlo zanimljiv spot, našli su se na meti.

Kontroverzna tiktokerka je tokom svog lajva pomenula Darka i Miu, pa počela da hvali pevača i njegov fizički izgled, te udarila na njegovu koleginicu, jer se uveliko nagađa o njihovoj emotivnoj vezi.

- Iskreno da vam kažem, ja bih na ovog Darka. Ima neki stav onako, top frajer, iskreno mislim da bih mu ja bolje pasala uz ovu pesmu, nego ova curica Mia, ali dobro, ajde... Kad bi ona znala da on ovo peva meni, ne bi joj bilo dobro ljudi moji, da znate, nikako.

- Što mene ovako Darko ne ljubi u ovoj pesmi ljudi, ja retko kažem ko je top frajer, ali stvarno top. On i ja da budem kao glavne uloge, a ona da peva tamo sa strane, iskreno - rekla je.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, poslednje dešavanje u nizu kojim su privukli pažnju, jeste njihov nastup u jednoj kafani u Minhenu, samo nekoliko dana pred utakmicu Orlova i reprezentacije Danske.

Inače, Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski učestvovali su u Zvezdama Granda, a upravo s njima jedna od najvećih balkanskih zvezda Ceca Ražnatović jedino je snimila video za Tiktok.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!