ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE NAJPLAĆENIJA PEVAČICA OVE SEZONE U CRNOJ GORI: Za dva nastupa uzeće 160.000 evra!

Novosti online

03. 07. 2024. u 20:09 >> 16:41

ALEKSANDRA Prijović će ovog leta biti najskuplja pevačica u Crnoj Gori! Ona će u najvećem klubu na crnogorskom primorju pevati dva puta tokom ove letnje sezone.

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ ЈЕ НАЈПЛАЋЕНИЈА ПЕВАЧИЦА ОВЕ СЕЗОНЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: За два наступа узеће 160.000 евра!

Foto: Printskrin/Instagram/aleksandraprijoviiic

- Priji trenutno niko ne može da priđe po popularnosti u Crnoj Gori. Svi se otimaju za nju, ali ona je rešila da ove sezone ima minimalni broj nastupa kako bi se malo odmorila od svoje aktuelne koncertne turneje, ali i kako bi napunila baterije za nastavak turneje koji je čeka tokom leta i jeseni. Iako bi bez problema mogla da napuni najveći klub u Budvi i pet noći zaredom, ona će tamo pevati dva puta - jednom u julu i jednom u avgustu. Isto kao i prošlog leta. Prija će u tom klubu raditi na procenat od prodatih karata, a kako je cena ulaznice ove godine 30 evra, unutra može da stane oko 4.500 ljudi, a samo od prodaje će biti zarađeno 135.000 evra po noći pevanja. Njoj će od toga pripasti skoro 80.000, a ostalo će otići na troškove, kao što su dodatnog ozvučenja i efekata - ispričao nam je sagovornik za Kurir. 

Foto: Printskrin Instagram/aleksandraprijovic

Podsetimo, Aleksandra je i prošle godine dva puta pevala u najvećoj diskoteci na primorju. Ovog leta, pored ova dva gostovanja u Budvi, Prijovićka će odraditi još šest ili sedam nastupa, i to uglavnom u Bosni. Kako je njena cena za tako velike nastupe sada između 50.000 i 60.000 evra, jasno je da će popularna pevačica po ukupnoj zaradi biti broj jedan na našoj estradi ove sezone.

Izvor: Kurir 

BONUS VIDEO 

EMOTIVNO: Aleksandra Prijović blistala na koncertu i istakla da ove tri noći nikada neće zaboraviti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!