Princ od Vranje osvojio prvi „Biser Jadrana“ (FOTO)

Dušan Cakić

30. 06. 2024. u 16:34

NA SINOĆNjEM tivatskom festivalu pobedila je pesma "Čardak" čiji je tekst napisala Marijana Kadić Bojanić, kompoziciju Danijel Alibabić, aranžman Nemanja Mihajlović

Принц од Врање освојио први „Бисер Јадрана“ (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Na prvom izdanju regionalnog muzičkog festivala mediteranske, zabavne i pop muzike „Biser Jadrana“, pobedu na festivalskoj završnici u Tivtu odneo je Princ s numerom „Čardak“.

Na finalnoj festivalskoj večeri, održanoj na gradskom šetalištu „Pine“ u Tivtu, nastupilo je 25 izvođača iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Odlukom žirija, treće mesto zauzela je Jelena Vukojević, drugo je pripalo Igoru Cukrovu, dok je ubedljivo prvo mesto zauzeo Princ s numerom "Čardak".

Foto: Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

SNAŽNO nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

02. 07. 2024. u 13:00

Komentari (0)

TAJNA JE OTKRIVENA! Evo kako se Novak Đoković neverovatno brzo vratio na teren posle operacije kolena