VOZOM NA EXIT I OVE GODINE U BILO KOM TRENUTKU: Uvode se specijalni polasci na relaciji Beograd - Novi Sad!

Promo

28. 06. 2024. u 17:18

EPICENTAR najboljeg provoda ove godine biće u periodu od 10-14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi – EXIT festival!

ВОЗОМ НА EXIT И ОВЕ ГОДИНЕ У БИЛО КОМ ТРЕНУТКУ:  Уводе се специјални поласци на релацији Београд - Нови Сад!

Foto: EXIT Promo

I ove godine EXIT i Srbijavoz organizovali su specijalne, dodatne polaske koji svim posetiocima omogućavaju da brzo i bezbedno stignu u Novi Sad i nazad. Svi koji planiraju da na festivalu budu tokom svih pet noći, ali i oni koji u poslednjem trenutku odluče da dođu ne moraju da brinu o dolasku jer su Tom Morello, Black Eyed Peas, Gucci Mane, Carl Cox, Cavalera, Bonobo DJ Set, Black Coffee, Maceo Plex, Klangkuenstler, Ofenbach, John Newman, Oliver Tree i mnogi drugi, udaljeni vožnjom kraćom od sat vremena! 

EXIT i Srbijavoz imaju važnu vest za posetioce festivala – i ove godine uvode se posebne linije na relaciji Beograd - Novi Sad tokom festivala! Okupite društvo, sedite u voz i pravac Petrovaradinska tvrđava! Pored više od 50 redovnih dnevnih polazaka između dva grada koji su putnicima dostupni između 5:30 i 23:00 sata, za vreme trajanja festivala, publici će biti na raspolaganju i specijalni polasci, i to u sledećim terminima:

iz stanice Beograd centar u 21.30, 22.00, 23.00, 00.10 i 01.00.

iz stanice Novi Sad u: 01.30, 02.30, 03.30 i 04.30.

Pored toga, redovni večernji vozovi broj 748, 750 i 751 koristiće i stanicu Petrovaradin tokom trajanja festivala. Svi vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena. Karte za redovne i dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbijavoza, kao i na blagajnama i kartomatima.

EXIT i Srbijavoz pozivaju sve posetioce da iskoriste priliku, da za dolazak i odlazak sa ovogodišnjeg festivala koriste voz kao prevozno sredstvo, jer je putovanje bezbedno i brzo, sa najmanjim nepovoljnim uticajem na životnu sredinu.

Na Petrovaradinsku tvrđavu stiže legendarni hip-hop i pop sastav Black Eyed Peas, koosnivač Rage Against The Machine Tom Morello, rodonačelnik trapa Gucci Mane, Cavalera, Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, KlangKuenstler, Sara Landry, Sama’ Abdulhadi, Rudimental, John Newman DJ Hybrid live, Ofenbach, Steve Angelo, Azhariah, Ofenbach i niz drugih.

Četvorodnevne festivalske ulaznice po promo ceni od 7.990 dinara i uz uštedu od 30% na finalni iznos dostupne su ovde, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online, a u prodaji su i jednodnevne ulaznice, kao i ulaznice za specijalni nulti dan, odnosno Day 0. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga