TO KUPUJEM ZBOG BESPLATNE STRUJE: Miloš Bojanić zaradiće dva miliona, a ješće luk na jahti

Novosti onlajn

26. 06. 2024. u 21:55

NAKON brojnih spekulacija o vrednosti i prodaji vile Miloša Bojanića u Crnoj Gori, pevač je otkrio pravu istinu o nekretnini na obali mora.

ТО КУПУЈЕМ ЗБОГ БЕСПЛАТНЕ СТРУЈЕ: Милош Бојанић зарадиће два милиона, а јешће лук на јахти

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Za kuću nadomak Herceg Novog, Bojanić može da uzme do dva miliona evra, a evo kako zamišlja život bez kuće u kojoj je proveo tolike godine.

Foto: Jutjub/ Zvezde Granda Specijal

Miloš je otkrio i kako planira da provede ostatak svog života.

– Želim da ostatak života budem na vodi i katamaranu da krstarim sa svojom Brankom. Ono što ulovimo, to ćemo i da jedemo (smeh). Ješćemo ribu, kupićemo paradajz, luk, krompir, maslinovo ulje, mali gumeni čamac za nabavku ostalih stvari. Imamo struju besplatno, zbog toga ja to kupujem, zato što je struja besplatna (smeh). Napravićemo panele i imaćemo struju, sve što nam treba, frižidere i polako – rekao je Miloš koji ne mari za potencijalne komentare koji osuđuju njegov način života.

Na konstataciju da će posle svi da pišu da Miloš Bojanić jede luk na jahti, bio je veoma jasan:

– Kako da jedemo ribu bez preliva sa belim lukom? U najekskluzivnijim restoranima, ne može nijedno jelo da se napravi bez crnog luka. Beli luk je najzdravije povrće, a odmah za njim crni luk.

Foto: V. Danilov/Jutjub printskrin/Grand Online

Kako planira da kupi jahtu, tvrdi da sa Crnogorskog primorja ne ide.

-Ja ne idem iz Baošića, ja ne idem iz Crne Gore. Mogao sam na bilo kojoj tački sveta da kupim kuću ili plac, ali ne – istakao je pevač za Grand.

Bojanić je pre nekoliko godina zamalo prodao kuću na moru, kada se zbog jedne situacije sa unukama predomislio.

– One su toliko pokazale neku ljubav prema ovoj kući, čak je Bojana rekla: „Deda, ovo nikada nećemo prodati, ova kuća mora biti najlepša u Baošićima i kada se ja zaposlim ja ću ti dati pare“, to je mene ubilo– sa suzama u očima je ispričao Bojanić koji je u poslednjem trenutku prelomio.

– One su četiri puta pomerale kartu, nisu mogle da odu odavde. Pred kraj te sezone meni je došao čovek koji je doveo zainteresovane kupce, ali ja ponesen pričom moje najstarije unuke, kažem im da kuća nije na prodaju. Ispričao sam im šta je moja unuka rekla i tako nisam prodao ovu kuću i kupio na Floridi– rekao je i otkrio da je baš po unucinoj želji renovirao celu kuću.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd