60.000 GLEDALACA FANTASTIČNE ANIMACIJE "U MOJOJ GLAVI 2": Za samo 10 dana Disney i Pixar priča postiže veliku gledanost u našim bioskopima

Promo

26. 06. 2024. u 15:36

Animirani film "U mojoj glavi 2" ne prestaje da privlači pažnju publike kako u svetu, tako i kod nas, a za samo deset dana prikazivanja u domaćim bioskopima film je pogledalo 60.000 gledalaca.

60.000 ГЛЕДАЛАЦА ФАНТАСТИЧНЕ АНИМАЦИЈЕ У МОЈОЈ ГЛАВИ 2: За само 10 дана Disney и Pixar прича постиже велику гледаност у нашим биоскопима

Foto: Promo

Sada je već reč o Disney i Pixar animaciji koja se može pohvaliti uspehom sa najvećim danom otvaranja ikada kod nas, odnosno najvećom postignutom gledanošću u startu prikazivanja filma.

Reditelj prvog dela filma iz 2015. Pit Dokter, ujedno i dobitnik nagrade Oskar za istu animaciju, kaže da ova priča dobro dopire do ljudi zato što svi znamo, bar u podsvesti, da postoji unutrašnji emocionalni život: "Svi znamo kakav je osećaj biti paralizovan strahom, obuzet besom ili iscrpljen tugom.

Foto: Promo

Takođe, prvi deo iz 2015. godine izašao je u bioskopima u trenutku kada je i ćerka samog reditelja Doktera bila istih godina kao i junakinja Rajli, odrastajući uz promene. Ona je poslužila kao inspiracija za tadašnju priču, univerzalnu i za roditelje i za decu svuda u svetu.

Reditelj novog dela "U mojoj lavi 2" Kelsi Man, kao i ostatak autorske ekipe, ističu da su i tokom kreiranje novog Piksarovog ostvarenja pristupili temeljno, upoznajući se sa ekspertima, čitajući stručne knjige i vodeći razgovore sa psiholozima.

Foto: Promo

Priča o tinejdžerki Rajli u čijoj glavi živi 9 emocija koje svakodnevno predvode njene aktivnosti, čineći je nekada opreznom, radosnom, tužnom, besnom, ali i ispunjenom nekim drugim emocijama, prikazuje se već deset dana u našim bioskopima, a u sinhronizaciji animacije učestvovali su Nebojša Milovanović, Hristina Popović, Jelena Đoković, Iva Lorens, Jelena Gavrilović, Marko Kon i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!