NOVI ŠOKANTAN DETALJ ISTRAGE SMRTI LEGENDARNOG ČENDLERA: Policija upala u kuću slavne žene

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

22. 06. 2024. u 10:01

ISTRAGA oko smrti legendarnog glumca Metjua Perija se nastavlja dok se pojavljuje novi šokantni trag. Poznata ličnost je ispitana od strane policije.

НОВИ ШОКАНТАН ДЕТАЉ ИСТРАГЕ СМРТИ ЛЕГЕНДАРНОГ ЧЕНДЛЕРА: Полиција упала у кућу славне жене

Foto: Profimedia

Američki glumac Metju Peri koji se proslavio ulogom Čendlera u kultnoj seriji "Prijatelji" iznenada je preminuo u oktobru 2023. u 54. godini, kada je pronađen u hidromasažnoj kadi u svojoj kući, a portparol patologa u Los Anđelesu u svojevremeno rekao kako je slavni glumac preminuo od posledica konzumiranja ketamina i utapanja.

Policija je sada navodno ispitala jednu slavnu osobu koja bi mogla biti povezana s njegovom smrću.

Foto: Tanjug/AP

- U osnovi su bili u lovu na Metjuovog ubicu - ekskluzivno kaže izvor za In Touch, dodajući da je žena privedena na ispitivanje.

- Ona je sama po sebi slavna ličnost, a upoznali su se na rehabilitaciji. Postali su bliski prijatelji.

Identitet žene nisu otkrili.

Iako In Touch zna identitet slavne ličnosti u pitanju, njeno ime neće biti otkriveno zbog osetljivosti u istrazi koja je u toku.

Toksikološki izveštaj je pokazalo da je Peri imao ketamin u telu, a nisu ga pronašli u njegovom domu, pa se pokrenula istraga da bi se saznalo ko je glumcu dao lek koji se koristi za lečenje depresije.

- Teško je reći koja je bila njena uloga u svemu tome, ali ona insistira da nema ništa s tim. Policija je sigurno morala znati nešto kada su nabavili nalog i došli. Pretražili su njenu sobu i sve im je predala - rekao je izvor.

Žena koju policija istražuje angažovala je advokate i sarađivala je oko svega. Navodno se šokirala kada je videla policiju. Tvrdila je da nema pojma zašto su došli kod nje.

(Žena Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu