"BELGRADE MUSIC WEEK" Rasta se pridružuje impresivnoj listi hedlajnera – nastup zakazan za nedelju, 30. jun

Promo

19. 06. 2024. u 11:43

Još 9 dana ostalo je do početka Belgrade Music Week-a, a lajnap najvećeg festivala popularne muzike upotpunjen je još jednim velikim imenom: RASTA će nastupiti poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 30. juna, na oduševljenje mnogobrojnih fanova!

BELGRADE MUSIC WEEK Раста се придружује импресивној листи хедлајнера – наступ заказан за недељу, 30. јун

Foto: Promo

Poznat po svojim inovativnim produkcijama i zaraznim numerama koje su redefinisale žanrove reggaetona, trap-a i hip-hopa, Rasta besprekorno kombinuje moderne beatove sa autentičnim lirskim izrazom, što ga je učinilo ikonom nove generacije.

Svojim prepoznatljivim zvukom, popularni izvođač je osvojio srca publike širom Balkana i šire, postavši simbolom muzike koja spaja različite kulture i stilove, a njegovi hitovi poput "Euforija", "Kavasaki", i "Adio Amore" su postali instant klasici i neizostavni element svake ozbiljnije plejliste.

Njegov performans biće savršen završetak trodnevnog muzičkog maratona koji okuplja preko 25 superzvezda novog muzičkog talasa, koje će od 28. do 30. juna na Ušću okupiti desetine hiljada fanova iz čitavog regiona.

Ulaznice za Belgrade Music Week dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku