INTERAKTIVNI PANEL - EMOCIJE SU U IGRI: U bioskopu MTS dvorana povodom Diznijevog animiranog filma "U mojoj glavi 2"

Promo

28. 05. 2024. u 17:49

DA su emocije neizostavni deo odrastanja svakoga od nas, na jezgrovit i zabavan način prikazao je pre nekoliko godina filmski studio Disney, donevši na veliko platno fantastičnu animiranu priču "U mojoj glavi" (Inside Out).

ИНТЕРАКТИВНИ ПАНЕЛ - ЕМОЦИЈЕ СУ У ИГРИ: У биоскопу МТС дворана поводом Дизнијевог анимираног филма У мојој глави 2

Foto: Promo

Ovog leta na redovnom repertoaru naći če se dugonajavljivani nastavak animirane avanture, sa starim i novim likovima, a uoči početka prikazivanja filma u bioskopima organizovan je panel za najmlađe, na temu emocija.

U petak 7. juna u prostoru velike sale mts Dvorane, u organizaciji Fondacije Novak Đoković i filmske distributerske kuće MCF MegaCom Film, od 12h održaće se Interaktivni panel: EMOCIJE SU U IGRI, ulaz je slobodan za sve.

Foto: Promo

Zajedno sa sagovornicima panela, među kojima će biti psihološkinja i psihoterapeutkinja Smiljana Grujić, zatim autorka programa "Putem šamiona" Ana Jovanović, kao i deca talenti, ali i gost iznenađenja - naš uspešni sportista, đaci trećeg i četvrtog razreda osnovne škole moći će da sudeluju u interaktivnom razgovoru čija je osnovna tema uloga emocija tokom odrastanja.

Panelisti će pokušati da daju odgovore na mnoga važna pitanja, među kojima su i Kakve funkcije emocije igraju u sportu, Kako se ispoljavaju na svakodnevnom nivou, Kako ih prepoznajemo i kanališemo, Zašto su nam nekad neophodne čak i negativne emocije.

Uz prisustvo dece, dobrodošli su i roditelji, nastavnici, školski psiholozi i pedagozi.

Foto: Promo

Panel je zamišljen i kao koristan uvod u Diznijevu animiranu priču "U mojoj glavi 2", koja sada predstavlja junakinju Rajli kao tinejdžerku, suočenu i sa nekim novim emocijama. Pored Radosti, Besa, Tuge, Sraha i Gađenja koji su trasirali svakodnevni život animirane junakinje,  javljaju se i nova osećanja - Anksioznost, Smor, Zavist i Sramota.

Foto: Promo


Film "U mojoj glavi 2" naći će se na bioskopskom repertoaru od četvrtka, 13. juna, a u sinhronizaciji priče učestvovali su naši poznati glumci i muzičari, među kojima i Nebojša Milovanović, Jelena Gavrilović, Milena Predić, Srđan Mobi Dik, Hristina Popović, Iva Lorens, Marko Kon i drugi.
  


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!