KAŽU DA JE ISTI DŽORDŽ KLUNI: Pogledajte kako izgleda brat Andreane Čekić (FOTO)

Novosti online

21. 02. 2023. u 08:41

PEVAČICU Andreanu Čekić publika je upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda", a onda je izbacila veliki broj pesama i počela redovno da nastupa.

КАЖУ ДА ЈЕ ИСТИ ЏОРЏ КЛУНИ: Погледајте како изгледа брат Андреане Чекић (ФОТО)

Foto ATA Images

Njena majka nedavno je dospela u žižu javnost kada se saznalo da je u vezi sa pobednikom muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Amerom Čegićem Čengom. Iako su porodično zastupljeni u medijima, malo ko zna kako izgleda pevačicin brat.

Andreana je jednom prilikom odlučila da bratu javno čestita rođendan i tada su svi imali priliku da vide kako on zapravo i izgleda, a njena čestitka je bila veoma emotivna.

Foto: Printskrin/Instagram/andreanacekic

- Srećan ti rođendan, najdivnije biće. Nisam mogla poželeti boljeg brata, ni većeg druga do tebe! Ponosna sam na sve što si u životu uspeo i hvala ti što postojiš! Voli te tvoja seka - napisala je tada u opisu Čekićeva.

Nakon toga, mnogi su se oduševili kakav je frajer njen brat, te su se našli i komentari poput  "prelep je kao lutka", "brat je vrh", "najlepši", "prelepi" kao i mnogi drugi, na šta je pevačica bila jako ponosna.

Na razočarenje svih pripadnica lepšeg pola, Andreanin brat je oženjen, a pevačica često uživa na odmorima zajedno sa bratom i njegovom porodicom.

Na jednoj fotografiji vidimo da ga porede i sa svetski poznatim frajerom, glumcem Džordžom Klunijem.

Foto: Printskrin/Instagram/andreanacekic

(SD)

BONUS VIDEO: NEDELjNI HOROSKOP: Energija BLIZANACA je sjajna ove nedelje, OVAN treba da promeni način ishrane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi