GORAN OPTUŽIO MAJKU ZA SMRT SUPRUGE NERMINE: Šokantno svedočenje glavnog osumnjičenog za ubistvo u Sarajevu

S. MIŠLjENOVIĆ

02. 07. 2024. u 23:36

SLUČAJ ubistva Nermine Ravlić (38) koju su ubili suprug Goran (36) i svekrva Ledžiba Ravlić (76) pokazuje nezapamćenu surovost počinilaca u poslednje vreme u Sarajevu. Slučaj je, takođe, nezapamćen u Bosni i Hercegovini.

ГОРАН ОПТУЖИО МАЈКУ ЗА СМРТ СУПРУГЕ НЕРМИНЕ: Шокантно сведочење главног осумњиченог за убиство у Сарајеву

Foto: Printskrin expressen.se

Kaže se ovo, između ostalog, u dokumentima Tužilaštva Kantona Sarajevo koji se odnose na sumnju osumnjičenima za ubistvo Nermine, koju su brutalno ubili suprug i svekrva pre nekoliko dana na Pofalićima, a zatim planirali na izuzetno okrutan način njeno telo da iznesu iz stana.

Ovo krivično delo predstavlja nezapamćenu surovost izvršilaca u poslednje vreme u Kantonu Sarajevo. U iskazu Tužilaštvu KS Ravlić je negirao da je ubio suprugu. On je, a što je naveo na zapisnik, uz prisustvo advokata, za to optužio svoju majku Ledžibu.

Unakažena

INAČE, policija je zatekla u stanu unakaženo telo Nermine Ravlić. Telo je bilo izmasakrirano od udaraca, a po povredama na telu vidi se da je nesrećna žena duži period mučena, i da su joj lomljene kosti na rukama i čupana kosa, a na kraju je ubijena udarcima tupim predmetom u glavu.

U svojoj odbrani je istakao da je lečen od šizofrenije, da je koristio terapiju, ali da je sa "suprugom Nerminom imao skladan odnos".

Tragovi

GORAN Ravlić, iako dokazi govore suprotno, izjavio je da nije učestvovao u uklanjanju tragova kupovinom predmeta (sekire, testere, seta noževa, mašine za mlevenje mesa, plastičnih odela, patrone amonijaka...).

Na kraju, kako je rekao tužiteljki, kaje se što se to dogodilo zbog njegove majke Ledžibe.

Ravlić je tužiteljiki rekao da njegova majka nije odobravala njihovu vezu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor