LOMILI JOJ KOSTI I IZGLADNJIVALI JE,TELO JOJ JE IZMASAKRIRANO: Stravični detalji monstruoznog zločina majke i sina, koje Sarajevo ne pamti

S. MIŠLjENOVIĆ

01. 07. 2024. u 22:26

NERMINA Ravlić (38) brutalno je ubijena pre nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga.

ЛОМИЛИ ЈОЈ КОСТИ И ИЗГЛАДЊИВАЛИ ЈЕ,ТЕЛО ЈОЈ ЈЕ ИЗМАСАКРИРАНО: Стравични детаљи монструозног злочина мајке и сина, које Сарајево не памти

Foto: Printskrin expressen.se

Njeno telo je bukvalno izmasakrirano. Ošišali su je, čupali kosu, najstrašnije mučili, izgladnjivali i seksualno zlostavljali. Zbog ubistva nesrećne žene uhapšeni su njen suprug Goran (36), njegova majka Ledžiba Ravlić (76) i njihov rođak Latif Jašarević (67). Njima je određen jednomesečni pritvor.

Pritvor za Gorana i njegovu majku Ledžibu je određen jer su osumnjičeni za ubistvo na veoma okrutan način, a pomagaču u ubistvu Latifu Jašareviću pritvor je određen jer mu se na teret stavlja krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i pomoć nakon izvršenog krivičnog dela.

Istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Ledžiba po prethodnom dogovoru ubili Nerminu, i to na vrlo okrutan i brutalan način. Pre ubistva, Nerminu su fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svetom.

- Onemogućili su joj i pristup mobilnom telefonu i izlaske van stana, te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usled čega je nesrećna žena trpela izuzetno jake bolove - priča izvor blizak istrazi.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili joj teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predelu glave i drugih delova tela.

Osuđen u Hrvatskoj

INAČE, nakon hapšenja ubica, otkriveno je i da je Goran Ravlić pravosnažno osuđen u Hrvatskoj 2019. godine zbog krivičnog dela teška telesna povreda, pretnja. Takođe, prema navodima iz istrage, Goran je plakao sve vreme dok je ispitivan u Tužilaštvu. 

Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesretne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana koristeći razne osveživače i mirisne sveće.

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima kupili sekiru, testeru, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odela, zaštitne maske, selotejp-trake, vreće za smeće.

Prema istrazi, kupili su mašinu za mlevenje mesa, a sve u cilju da telo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jest, da unište sve dokaze i tragove zverskog ubistva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!