UBIO BRATA I SNAJU, PA PRESUDIO SEBI: Tragedija u Sarajevu

S. MIŠLjENOVIĆ

28. 06. 2024. u 16:32

ALMIR Česir iz Sarajeva ubio je brata Muamera i njegovu suprugu Emiru u sarajevskom naselju Širokača, a zatim presudio sebi. Stravični zločin se dogodio u četvrtak oko 21 čas. Naime, tada su vatrogasci stigli po prijavi građana da je u jednoj kući, u naselju Širokača, došlo do eksplozije i da kuća gori.

УБИО БРАТА И СНАЈУ, ПА ПРЕСУДИО СЕБИ:  Трагедија у Сарајеву

Policija RS uviđaj Banjaluka foto SMišljenović

Kada su vatrogasci ugasili vatru pronašli su tri tela. Ali, dolaskom policije i tužioca na teren utvrđeno je da su u kući tela braće Almira i Muamera Česira i Emire Muamerove supruge.

Uviđajem je utvrđeno da je Amir pucao iz pištolja u brata Muamera i snaju Emiru, a zatim zapalio stan i bacio bombu, te presudi i sebi!

Prema nezvaničnim informacijama, Almir Česir je došao s pištoljem i prvu ispucao nekoliko metaka, a zatim je nastavio krvavi pir.

- Almir je došao s pištoljem i prvo ispucao pet-šest metaka kako bi prvo isprepadao Muamera. Ranio ga je u noge, a žena je odmah zapomagala i što su čule komšije. Onda je Almir bacio bombu i zapalilo kuću, pa i sebi presudio. Komšinica je zvala policiju, koja je brzo stigla - ispričao je za medije Kasim Česir, stric nastradalih u stravičnom zločinu, koji kaže da još ne veruje šta se desilo.

Svađe među braćom bile česte

JEDAN od komšija rekao je da su svađe među braćom Česir bile česte i da je pre godinu dana stariji Almir teško pretučen.

- Pre godinu dana su imali problem između sebe. Starijeg brata su pretukli da je ostao bez oka i nije mogao da hoda. Tada je rekao da to nije još završeno. I eto preksinoć to se i dogodilo. Nije me iznenadilo, ali nisam očekivao da će se tako tragično završiti - rekao je komšija.

Na svom "Fejsbuk" profilu Almir je pre desetak dana najavio da bi se moglo desiti tragedija u njihovoj porodici.

- Gospodaru, ubrzaj moj dolazak tebi jer na ovom svetu nema ništa dobro - napisao je Almir na "Fejsbuku".

Iz Policije Kantona Sarajevo je saopšteno da je u četvrtak u 21.10 u porodičnoj kući u ulici Žagrići, opština Stari grad došlo je do eksplozije i da su u kući pronađena tri tela i dodaju da su da će se nakon završenog uviđaj znati više detalja o ubistvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu