DVOJE DECE NA LEČENJU: Uhapšen Dobojlija zbog prevrtanja ringišpila

S. MIŠLjENOVIĆ

25. 06. 2024. u 21:21

NAKON prevrtanja ringišpila, u gradskom parku u Doboju u ponedeljak uveče, a pri čemu je povređeno više dece, od kojih je dvoje hospitalizovano, pripadnici Policijske uprave Doboj uhapsili su Dobojliju B. J. zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

ДВОЈЕ ДЕЦЕ НА ЛЕЧЕЊУ: Ухапшен Добојлија због превртања рингишпила

Foto: Fejsbuk/ZOOM TV Doboj

- B. J. je rukovao ringišpilom koji se 24. juna ove godine prevrnuo u Parku narodnih heroja u Doboju, i tom prilikom je bilo povređenih maloletnih lica - navode iz policije.

Kako dodaju, dvoje dece je zadržano na lečenju u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Dežurni lekar hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je da su deca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportovana na dalju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu.

Iz Policije navode da je uviđajem koji je započet odmah u ponedeljak oko 21.25 rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj i isti je nastavljen u utorak uz prisustvo veštaka mašinske struke.

Povrede glave i lica

UGLAVNOM je reč o otvorenim povredama glave i lica, kontuzionim povredama, nismo imali nijedno lice bez svesti - navela je Ivana Dadić.

- Navedeno lice će uz izveštaj o izvršenom krivičnom delu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj - navode iz PU Doboj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru