AKCIJA U UGLJEVIKU: Opština darovala najbolje srednjoškolce

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

18. 06. 2024. u 18:16

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić poručio je na prijemu najboljim đacima srednjoškolcima da su oni ponos opštine, kraja i Republike Srpske.

АКЦИЈА У УГЉЕВИКУ: Општина даровала најбоље средњошколце

foto v mitrić

Perić je nagradio dva đaka generacije - učenike Srednjoškolskog centra “Mihailo Petrović Alas” koji su postigli najbolje rezultate na takmičenjima kao i njihove profesore.

U ovoj školskoj godini, istako je Perić, za nagrade najboljim učenicima iz tri osnovne škole i srednjoškolskog centra sa područja opštine Ugljevik iz lokalnog budžeta izdvojeno je 15.000 KM.

Đak generacije četvrtog stepena Sara Cvijetinović istkla je da će po dobrom druženju i kvalitetnim profesorima pamtiti školovanje te rekla da će školovanje nastaviti na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Tešo Lukić učenik generacije trećeg stepena rekao je da se samo predanim radom dolazi do uspeha.

- Za mene je ovo veliki uspeh i znak da nije uzalud ovoliki trud i odricanje - rekao je Lukić.

Nagrađeni profesor srpskog jezika i književnosti Srednjoškolskog centra “Mihailo Petrović Alas” Valentina Gavrić bila je mentor učeniku Dejanu Jovičiću koji je osvojio Međunarodni festival poezije za decu i omladinu održanom u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?