OVO JE NAJZDRAVIJA ČORBA NA SVETU: Ako želite da smršate jedite je 2 puta nedeljno

Tatjana Marković

09. 06. 2024. u 07:00

Kupus čorba je jednostavna za pripremu a veoma, veoma zdrava za creva.

ОВО ЈЕ НАЈЗДРАВИЈА ЧОРБА НА СВЕТУ: Ако желите да смршате једите је 2 пута недељно

Foto Shutterstock

Sastojci:

1 kg svežeg kupusa

1 veliki luk

1/2 litra gustog soka od paradajza

2 kašike šećera

so i biber po ukusu 

ulje

seckani peršun

Priprema:

U šerpi zagrejte malo ulja pa na njemu prodinstajte sitno iseckani luk. Kupus isecite na trakice, posolite ga, dobro promešajte i pustite da odstoji pet minuta. Na luk dodajte kupus i dinstajte dok povrće ne omekša. Za to će vam biti potrebno 10-15 minuta. U to sipajte gusti paradajz sok ili paradajz pelat, šećer, so i biber. Dobro promešajte i kuvajte još oko 15 minuta. Pospite iseckani peršunom i poslužite toplo.

(Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DONEO KONAČNU ODLUKU: Mitrović otkrio gde nastavlja karijeru (VIDEO)