OREO ČIZKEJK: Napravite fenomenalni kolač i zadovoljite sva čula

Новости онлине

24. 04. 2024. u 17:00

Ukoliko vam ponestaje ideja za ukusne domaće slatkiše, imamo predlog za savršenu kombinaciju ukusa čuvenog oreo keksa i tradicionalnog čizkejk kolača.

ОРЕО ЧИЗКЕЈК: Направите феноменални колач и задовољите сва чула

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • Baza:
  • 2 šolje mlevenih Oreo keksa
  • 1/2 šolje otopljenog putera
  • Fil:
  • 3 pakovanja kisele pavlake (ukupno 600g)
  • 1 1/2 šolje šećera
  • 1 kašičica vanilin šećera
  • 4 jaja
  • 2 šolje mrvica Oreo keksa

Priprema:

Pomešati mlevene Oreo kekse s otopljenim puterom i utisnuti smesu u dno kalupa za čizkejk.

Umutiti kiselu pavlaku, šećer i vanilu. Dodavati jedno po jedno jaje, muteći između svakog dodatka.

Dodati mrvice Oreo keksa i lagano sjediniti.

Sipati fil preko baze i peći u prethodno ugrejanoj rerni na 160°S oko 50-60 minuta.

Ohladiti pre nego što sečete i poslužite.

(Still)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DONEO KONAČNU ODLUKU: Mitrović otkrio gde nastavlja karijeru (VIDEO)