NEMOGUĆE IM JE ODOLETI: Gratinirane palačinke - Med, mleko i orasi za savršeni ukus
06. 02. 2024. u 16:22
PALAČINKE koje se filuju orasima i medom mogu imati još lepši ukus ukoliko se zapeku.
Najnovije iz rubrike

TORTA JUŽNI VETAR: Neodoljivo kremasta sa korama koje se tope u ustima (VIDEO)
Južni vetar tortu pravile su još naše bake, a recept se obično prenosi sa kolena na kolena. Jedna je od najkremastijih koje ste ikada jeli, a ukus očarava već pri prvom zalogaju.
01. 03. 2025. u 15:00Jovana Vasić

JEDNOSTAVNO I UKUSNO: Piroške od krompira
Jednostavne, brze i neodoljivo ukusne piroške, postaće deo vašeg nedeljnog menija.
01. 03. 2025. u 14:00Jovana Vasić

NEODOLJIVI KLASIK: Recept za figaro oblande, koje će vas osvojiti ukusom
Kada ne znate šta biste, a želite da svojima spremite nešto slatko, stare dobre oblande su uvek dobar izbor.
01. 03. 2025. u 13:00Jovana Vasić

POHOVANI CELER: Sve popularniji recept, koji je zaslužio da bude deo vaše trpeze
Na porodičnim trpezama sve je češći pohovani celer, obično kao prilog uz neko drugo povrće ili pak meso. S obzirom na to da je veoma zdrav, nije naodmat da se nađe i na vašem jelovniku. Pohuje se koren celera, a stabljiku sa listovima takođe možete da sačuvate jer je veoma bogata vlaknima.
01. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

ŠNICLE U PIVSKOM SOSU: Meso meko kao puter, ukusno i sočno (VIDEO)
Ručak koji svi obožavaju su šnicle sa pire krompirom. Sve što vam treba je trik kako da napravite meso koje se raspada.
01. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Komentari (0)