KOH: Starinska poslastica koja vraća u detinjstvo!
BRZO, lako i obožava ga svako!
Sastojci:
* jaja, 5 kom
* šećer, 13 kašika
* griz, 10 kašika
* mleko, 1 l
* vanilin šećer, 2 kesice
Priprema:
- Odvojte belanca od žumanaca, pa od belanaca umutite čvrst sneg postepeno dodajući 10 kašika šećera. Zatim naizmenično dodajte jedno po jedno žumance i kašiku po kašiku griza. Smesu polako mešajte mikserom na najmanjoj brzini. Gotovu smesu izlijte u podmazan i grizom posut pleh i pecite 20 minuta na 200 stepeni. Koh je pečen kada porumeni i počne da se odvaja ivica od pleha. Dok se koh peče, skuvajte mleko sa tri kašike šećera i vanilinim šećerom. Kutlačom prelivajte koh toplim mlekom, ali postepeno, čekajući da koh upije mleko. Ohladite i stavite u frižider.
(Super recepti/Žena)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
PILEĆE ROLNICE SA DVE VRSTE SIRA: Savršena ideja za vrhunski ručak (VIDEO)
31. 01. 2024. u 17:30
RECEPT ZA SALATU SA KOBASICOM: Kada je probate, zaboravićete na rusku (VIDEO)
30. 01. 2024. u 13:00
KANDIDAT ZA RUMUNSKOG PREDSEDNIKA ĐORĐESKU: Ukrajina je izmišljena država, biće podeljena sto posto
KANDIDAT za predsednika Rumunije Kalin Đorđesku izjavio je da je Ukrajina „izmišljena država“ koju će podeliti susedi.
30. 01. 2025. u 13:44
BRITANSKI EKSPERT: Imamo posla sa diletantom – Zelenski ne može da podnese da je kraj
ŠEF ukrajinskog režima Vladimir Zelenski podsvesno ne može da prihvati temu povlačenja ukrajinskih snaga u zoni borbenih dejstava, izjavio je britanski vojni analitičar Aleksandar Merkuris
30. 01. 2025. u 07:58
RASKID POSLE SMRTI PRIJATELjA: Poslednje pojavljivanje Dačićevog sina sa devojkom
NAKON toga Milica se uglavnom sama pojavljivala na raznim događajima, kad je i počelo da se šuška da je njihovoj ljubavi došao kraj, jer ranije nikada nije bio slučaj da se pevačica pojavi sama na javnom mestu.
29. 01. 2025. u 18:41
Komentari (0)