TOLIKO JE UKUSNA, DA ISTOG MOMENTA STAVITE DUPLU MERU: Čokoladna poslastica sa kruškama

Novosti online

07. 01. 2024. u 14:00

FENOMENALNOG je ukusa, svi će vam tražiti recept.

ТОЛИКО ЈЕ УКУСНА, ДА ИСТОГ МОМЕНТА СТАВИТЕ  ДУПЛУ МЕРУ: Чоколадна посластица са крушкама

Foto Shutterstock

Ovaj kolač sa kruškama odličan je za sve prilike.

Potrebno:

* 4 jajeta
* 4 kruške
* 200 g čokolade za kuvanje
* 60 g margarina
* 70 g šećera
* 100 g brašna
* kesica vanilin šećera
* kesica praška za pecivo

Priprema:

Očistite tri kruške i isecite ih na kockice. Napravite sneg od belanaca, a žumanca umutite sa šećerom. Dodajte brašno i prašak za pecivo. Na laganoj vatri otopite čokoladu i margarin i umešajte ih u testo. Dodajte belanca i kruške. Sve dobro promešajte, pa smesu sipajte u podmazan pleh. Četvrtu krušku oljuštite i isecite na kriške, pa ih poređajte preko testa. Pecite oko 20 minuta na 180 stepeni. Kolač ohladite i služite.

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOLIKO TROFEJA! PA, JA NEMAM TOLIKO GODINA! Kilijan Mbape ostao u neverici kada je ovo saznao o saigraču (VIDEO)