KOLAČ SA JABUKAMA I PUDINGOM: Možete ga napraviti u bilo koje doba godine - savršena kombinacija je sa sladoledom

Novosti onlajn

06. 09. 2023. u 20:00

RECEPT za kolač sa jabukama i pudingom je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.

КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА И ПУДИНГОМ: Можете га направити у било које доба године - савршена комбинација је са сладоледом

Foto: Jutjub/Printskrin/Golden Hands

Priprema mu je - ne može lakša, a ukus - ne može bolje. Isprobajte i uverite se i sami.

Sastojci:

  • Keks za podlogu
  • 1 kg očišćenih i nasečenih jabuka
  • 1/2 litra vode
  • 6 kašika šećera
  • 2 vanilin šećera
  • 2 pudinga od vanile
  • 1 šlag pena

Priprema:

1. Keks složite u tepsiju (količina zavisi od veličine tepsije).

2. U duboku posudu stavite očišćene i nasečene jabuke, šećer i vodu. Kuvajte dok jabuke ne počnu da se raspadaju. Dodajte vanilin šećer. U tu smesu dodajte dva pudinga od vanile razmućena u malo vode. Kuvajte još nekoliko minuta pa vruć fil prelijte preko keksa.

3. Ostavite da se ohladi i nakon toga kolač premažite umućenim šlagom.

(Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

MISTERIOZNI NESTANAK TITA: Niko nije znao gde je bio 13 dana, a kada se vratio više nije bio isti