KOLAČIĆI SA KOKOSOM OD SAMO 3 SASTOJKA: Nezaboravnog ukusa
POSLASTICA koja zahteva tri sastojka i malo vremena
Ako nešto volimo to su svakako brzi i ukusni recepti od tri sastojka i da nema pečenja. Mislite da je predobro da bi zvučalo istinito? Nije, isprobali smo!
Inače ovi kolačići zadovoljavaju sve popularne kriterijume ishrane: imaju malo ugljenohidrata, keto su, a i veganski ako ne upotrebljavaš med nego neki drugi zaslađivač poput agavinog sirupa.
Ovi kokosovi kolači bez pečenja mogu se pokriveni držati na sobnoj temperaturi do sedam dana. U frižideru mogu stajati mesec dana, a zamrznuti do dva meseca.
Kolač sa kokosom - Sastojci:
3 šolje kokosovog brašna
1 šolja kokosovog ulja
1/4 šolje bilo kojeg zaslađivača po izboru
Kolač sa kokosom - Priprema:
U veliku posudu za mešanje uspite nezaslađeno kokosovo brašno.
Dodajte zaslađivač po izboru. To može biti med, agavin sirup, javorov sirup.
Mešajte dok se ne stvori homogena masa. Ako je masa previše mrvičasta, odnosno ne spaja se lepo, dodajte malo vode ili još zaslađivača, zavisno od toga koliko slatke kolače želite.
Prebacite smesu u tepsiju veličine, otprilike 20cm24cm,, obloženu papirom za pečenje. Navlažite ruke pa smesu lepo utisnite i poravnjajte.
Stavite u frižider ili zamrzivač da očvrsne. Nakon toga narežite kolač na kocke i i uživajte.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
ZAČINITE JELO UKUSIMA JUGA: Unesite vranjanski duh kuvanja u vaše specijalitete
11. 02. 2023. u 15:00
ZA SVE SLADOKUSCE: Kremasti sočni kolač sa pudingom i voćem (FOTO/VIDEO)
11. 02. 2023. u 14:15
UKRAJINA U RAT POSLALA ROBOTE BEZ IJEDNOG ČOVEKA: Bitka dobila neočekivani ishod (VIDEO)
BRIGADA Ukrajinske nacionalne garde izvestila je o uspešnom napadu u kome su učestvovali samo roboti - od kopnenih robota naoružanih mitraljezima do letelica borbenih dronova. Ovi roboti su napali ruske položaje u Harkovskoj oblasti, na severu Ukrajine, i - pobedili.
27. 12. 2024. u 09:04
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometra u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
A POSLEDICE? Kina gradi najveću hidroelektranu na svetu - iseliće milione ljudi, "keširaće" neverovatne 35 milijarde dolara
PROIZVODIĆE trostruko više od 88.2 milijarde kWh, koliki je projektovani kapacitet trenutno najveće hidroelektrane na svetu - "Tri klanca" u centralnoj Kini.
26. 12. 2024. u 14:37
Komentari (1)