ZDRAVLJE U ČAŠI: Tri smutija - prave vitaminske bombe, a ne zna se koji je ukusniji
NEĆETE znati za koji od ova tri smutija da se odlučite
Kada poželite nešto ukusno, zdravo, ali i sito, smutiji su pravi izbor za vas. Ipak, da bi vam malo otežali odluku, dajemo vam čak tri preukusna izbora:
Smuti od manga i cimeta
SASTOJCI:
šolja i po iseckanog manga
pola šolje mleka
kašičica cimeta
pola šolje leda
četvrt šolje grčkog jogurta
kašika meda
PRIPREMA:
U blender staviti mango, pa dodati mleko, jogurt, cimet, led i med. Miksati minut da se dobije napitak, pa sipati u čaše i odmah poslužiti.
Smuti od avokada i kivija
SASTOJCI:
zreli avokado
veća banana
dva kivija
sok od limete
šolja i po bademovog mleka
malo leda
kašika meda
PRIPREMA:
Avokado, bananu i kivi očistiti i staviti u blender. Dodati bademovo mleko, med, led i sveže ceđeni sok limete, pa dobro izmiksati. Sipati u čaše i odmah poslužiti.
Smuti od jabuke i lešnika
SASTOJCI:
dve jabuke
zrela banana
šaka pečenih lešnika
šolja bademovog mleka
sok od limete
manji kivi
kašika meda
PRIPREMA:
U blender staviti jabuke, bananu, lešnike, mleko, sok od limete, kivi i med. Miksati minut-dva, sipati u čaše i odmah poslužiti.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
ODUŠEVITE GOSTE ZDRAVIM GRICKALICAMA: Recept za šarene slane štapiće
01. 02. 2023. u 14:29
PUDING OD BANANE: Brza i jednostavna priprema kremaste poslastice (RECEPT)
05. 02. 2023. u 21:00
MERKELOVA PROGOVORILA O PUTINU: Jednu stvar posebno istakla - "Imao je osećaj za to"
BIVŠA nemačka kancelarka Angela Merkel opisala je u svojim memoarima prvi susret sa Donaldom Trampom, a takođe je govorila o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i Ukrajini. Odlomke iz knjige objavili su nemački mediji.
21. 11. 2024. u 11:45
RUSIJA POSTALA GLAVNI "IGRAČ" U EVROPI: Ovo se desilo prvi put od proleća 2022. godine
RUSIJA je u septembru prvi put od proleća 2022. postala glavni snabdevač gasom Evropske unije, prenosi RIA Novosti, pozivajući se na podatke Evrostata.
21. 11. 2024. u 11:32
MNOGI NE ZNAJU: Šta knez Mihailo pokazuje prstom
SPOMENIK knezu Mihailu Obrenoviću na Trgu republike postao je glavno gradsko sastajalište Beograđana i njihovih gostiju. Međutim, od mnogih ćete čuti da se sastaju ne kod Kneza već “kod konja”.
21. 11. 2024. u 09:47
Komentari (1)