Tenis
OPRAŠTA SE OD TENISA? Nik Kirjos će zaigrati profesionalni turnir u skroz drugom sportu
24. 12. 2024. u 15:40
AUSTRALIJANAC STAJE NA LUDI KAMEN! Aleks de Minor verio lepu koleginicu
23. 12. 2024. u 11:57
TENISKI SVET U NEVERICI! Dvostruki grend slem šampion suspendovan zbog dopinga!
23. 12. 2024. u 09:33
Fudbal
"NIJE SAMO ON KRIV!" Gvardiola brani svog igrača zbog loših rezultata Mančester sitija
24. 12. 2024. u 20:35
DOKOPAO SE MILIONA I SLAVE PA OSTAVIO ŽENU I DECU: "Celu platu sam trošila na njega..."
24. 12. 2024. u 20:02
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom