ZAPEČENI NAĆOSI SA MLEVENIM MESOM: Gotovo za 10 minuta

Novosti online

26. 01. 2023. u 14:27

Na tiganju propržite luk iseckan na kolutove, papriku na rezance i mleveno meso začinjeno univerzalnim začinom.

ЗАПЕЧЕНИ НАЋОСИ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Готово за 10 минута

Foto: Shutterstock

Radi boljeg ukusa stavite, ako imate, crvenu ljutu papričicu. Pred kraj prženja dodajte kukuruz.

U odgovarajuću posudu stavite red čipsa, red fila, i sve tako naizmenično dok ima materijala. Na kraju pospite narendan sir i stavite u rernu da se peče od pet do 10 minuta na 200 stepeni.

Potrebno je:

  • pakovanje kukuruznog čipsa
  • 2 paprike
  • 200 g mlevenog mesa
  • konzerva od 200 g kukuruza
  • glavica crnog luka
  • 100 g narendanog tvrdog sira 

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

RAFA NADAL NIKAD NIJE BIO OVAKO EMOTIVAN: Pogodile ga reči Novaka Đokovića, snimak o kom priča teniski svet (FOTO/VIDEO)