ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
16. 11. 2024. u 07:00
Mnogi se plaše da se upuste u pripremu riblje čorbe, misleći da je previše komplikovano, ali evo kako da brzo i lako napravite čorbu od prženog oslića koju ćete obožavati.
Povezane vesti
SPREMITE UKUSNU RIBLJU ČORBU: LJuta, začinjena, ma fantastična!
Recept koji će vas oduševiti.
06. 12. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
POSNI KOLAČ SA SUVIM VOĆEM I ORASIMA: Odlična poslastica za posne dane (VIDEO)
Kolač tako jednostavan da ga i deca mogu napraviti, a ukus je fenomenalan.
20. 12. 2024. u 13:00
LJUTI NAMAZ OD CVEKLE I MAJONEZA: Pravi gurmanski, može se služiti uz pečenje
Ljuti namaz od cvekle i majoneza se jednostavno pravi, a ukus je pravi gurmanski.
20. 12. 2024. u 11:00
SUPER IDEJA ZA RUČAK: Ukusna pohovana riba, ali posna
Napravite najukusniji ručak od ribe.
20. 12. 2024. u 09:00
POSNE KIFLICE SA SPANAĆEM: Jednostavan recept za bilo koje doba dana
Domaće kiflice mekane kao pamuk i neverovatno ukusne.
20. 12. 2024. u 07:00
MAĐARSKA POSLASTICA KOJU CEO SVET OBOŽAVA: Kurtoš kolač, hrskav i ukusan
Kurtoš kolač ćete najčešće videti po ulicama Mađarske, Češke, Austrije za vreme božićnih i novogodišnjih praznika, samo što u svakoj od zemalja gde ga mese i prodaju ima drugačiji naziv. Ovaj neobičan kolač kod nas je prekršten kao odžak kolač zbog specifične pripreme - pečeno testo se stavlja u poseban kalup i dalje peče na jakoj vatri ili žaru.
19. 12. 2024. u 15:00
Komentari (0)