LETNJA OBROK SALATA SA TUNJEVINOM I CELEROM: Kombinacija ukusa koja osvaja

Новости онлине

18. 07. 2024. u 15:00

Obrok salata sa tunjevinom je idealna kao ručak za poneti, a uz hleb ili dvopek je još ukusnija.

ЛЕТЊА ОБРОК САЛАТА СА ТУЊЕВИНОМ И ЦЕЛЕРОМ: Комбинација укуса која осваја

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 145 g tunjevine, dobro oceđene
  • 5 kašika majoneza
  • 2 kašike senfa
  • 1 stabljika celera, sitno iseckana
  • 30 g crvenog luka isečenog na kockice
  • 2 kašike svežeg limunovog soka
  • ½ kašičice soli
  • ¼ kašičice mlevenog crnog bibera

Priprema:

Kako biste napravili obrok salatu po ovom receptu, prvo u veliku posudu ubacite tunjevinu i viljuškom razbijte velike komade. Dodajte majonez, senf, celer, luk, limunov sok, so i biber.
Mešajte sve zajedno dok se ne sjedini.

Probajte i prilagodite so i biber, po želji. Servirajte odmah ili poklopite i stavite u frižider do 3 dana.

(stvar ukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOLIKO TROFEJA! PA, JA NEMAM TOLIKO GODINA! Kilijan Mbape ostao u neverici kada je ovo saznao o saigraču (VIDEO)