PILEĆA SALATA: Savršena zamena za ručak

Новости онлине

04. 06. 2024. u 09:00

Napravite najkremastiju pileću salatu očas posla.

ПИЛЕЋА САЛАТА: Савршена замена за ручак

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • ½ šolje majoneza
  • ½ kašičice senfa
  • 2 kašičice svežeg limunovog soka
  • 1 kašika seckanog svežeg kopra
  • so i biber, po ukusu
  • 2 pileća prsa bez kostiju, kuvana i ohlađena
  • 2 stabljike celera
  • 2 mladog luka
  • 1 jabuka

Priprema:

U posudi srednje veličine pomešajte majonez, senf, limunov sok i kopar. Pomešajte sve zajedno i začinite sa solju i biberom. Ostavite na stranu.

Narežite pileća prsa, celer, mladi luk i jabuku na male komade i stavite ih u veliku činiju. Pomešajte sve zajedno.

Dodajte pripremljeni preliv i sve dobro izmešajte da se dobro sjedini.

Čuvajte u frižideru dok ne budete spremni za serviranje.

(Ona)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SINIŠA MIHAJLOVIĆ PITAO MAJKU DA LI JE HRVAT ILI SRBIN: Samo jednom me je bilo sramota