PROTEINSKA SALATA BEZ MESA: Zdrav i ukusan obrok

Новости онлине

08. 05. 2024. u 11:22

Hladna obrok salata koja obiluje proteinima.

ПРОТЕИНСКА САЛАТА БЕЗ МЕСА: Здрав и укусан оброк

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 500 g sočiva iz konzerve
  • 1 krastavac
  • 1 paprika
  • 1/2 crvenog luka
  • 100 g feta sira
  • so, biber
  • Za preliv:
  • 120 ml ekstradevičanskog maslinovog ulja
  • 60 ml sirćeta
  • 1 kašika soka od limuna
  • 1 kašika iseckanog peršuna                                                                                           
  • 1/4 kašike mlevene paprike
  • so, biber

Priprema:

Za salatu pomešajte oceđeno sočivo, iseckani krastavac, papriku i crveni luk, te masline i fetu. Posolite ili pobiberite. Za preliv pomešajte ulje, sirće, limunov sok, peršun i mlevenu papriku. Dobro promešajte da se sastojci sjedine, pa dodajte so i biber. Prelijte salatu neposredno pred služenje.                                                               

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZRAEL JE ZATEČEN: Delije uradile nešto što je malo ko očekivao