Bavarska kuhinja sinonim je za jaku domaćinsku hranu, koja umnogome podseća na našu trpezu. Kobasice su nezaobilazan deo njihove tradicije i spremaju se na bezbroj načina.
Povezane vesti
PARADAJZ ČORBA SA REBARCIMA: Starinsko i jeftino jelo koje svi vole, a za koje vam ne treba puno sastojaka
Predlažemo vam da za ručak napravite nedoljivu paradajz čorbu sa rebarcima.
29. 09. 2024. u 07:00
SREMAČKA GULAŠ ČORBA: Fantastičan recept koji morate probati
Ukusna i pikantna čorba koja će vam se svideti na prvi zalogaj.
03. 09. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
SAVRŠEN RUČAK MOŽE I BEZ MESA: Preukusne veganske lazanje
Probajte lazanju sa preukusnim filom koji će vam postati omiljen.
24. 11. 2024. u 10:00
ŠVEDSKE ĆUFTE: Jedinstvene, neodoljive i tako ukusne da ćete ih praviti svake nedelje
Uživajte u neodoljivo dobrom ručku!
24. 11. 2024. u 07:00
KREMASTA, SOČNA, A SPREMA SE OČAS POSLA: Brza keks torta, nećete moći da joj odolite (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za brzu keks tortu, koja se sprema očas posla.
23. 11. 2024. u 13:00
NAJUKUSNIJI PILEĆI FILE SA SIROM I PARADAJZOM: Uživaćete u svakom zalogaju ovog jela (VIDEO)
Rolovani pileći file sa sirom i paradajzom se peče u sosu od paradajz paste i pavlake, vrlo je atraktivan, poput jela iz restorana.
23. 11. 2024. u 10:00
SALATA SA PILETINOM, ŠAMPINJONIMA I ŠARGAREPOM: Odličan prilog uz svako jelo, a brzo se sprema
Vreme je slava, a svaku slavsku trpezu možete obogatiti ukusnim salatama kakva je ova.
23. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)