DOBAR NAČIN DA SE OPROBATE U ULOZI DOMAĆICE: Najbolja domaća pileća supa sa rezancima

Novosti online

06. 02. 2024. u 10:00

DOMAĆA pileća supa sa rezancima uvek prija stomaku, pre svakog glavnog obroka. Znamo miris poznate domaće supe sa rezancima ili knedlama, i zaista leči dušu, naročito tokom hladnih dana.

ДОБАР НАЧИН ДА СЕ ОПРОБАТЕ У УЛОЗИ ДОМАЋИЦЕ: Најбоља домаћа пилећа супа са резанцима

Foto Shutterstock

Možda nećete imati vremena da domaću supu pravite često, ali povremeno neće biti previše zahtevno.

Sastojci:

* piletina
* 1 crni luk
* veza zeleni
* celer
* domaći rezanci

Recept za domaću pileću supu sa rezancima: 


 Korak 1: 

Kuvajte piletinu

Domaću pileću supu sa rezancima počnite da pravite tako što ćete piletinu da stavite u hladnu vodu da se kuva.


 Korak 2: 

Propržite crni luk

U međuvremenu na drugoj ringli u tiganj sipajte malo ulja i propržite crni luk koji ste isekli na polutke. Dodajte ga u meso i posolite sve.


 Korak 3: 

Ubacite vezu zeleni i celer

Kada je meso polugotovo, dodajte iseckanu vezu zeleni i celer. Gotovu supu procedite, dodajte rezanca i ostavite još kratko da se kuva. Servirajte i uživajte u domaćoj pilećoj supi sa rezancima!

(StvarUkusa/Mondo)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUTALNA STATISTIKA NIKOLE JOKIĆA: Teško je poverovati šta je sve uradio (FOTO)