DOBAR NAČIN DA SE OPROBATE U ULOZI DOMAĆICE: Najbolja domaća pileća supa sa rezancima
DOMAĆA pileća supa sa rezancima uvek prija stomaku, pre svakog glavnog obroka. Znamo miris poznate domaće supe sa rezancima ili knedlama, i zaista leči dušu, naročito tokom hladnih dana.
Možda nećete imati vremena da domaću supu pravite često, ali povremeno neće biti previše zahtevno.
Sastojci:
* piletina
* 1 crni luk
* veza zeleni
* celer
* domaći rezanci
Recept za domaću pileću supu sa rezancima:
Kuvajte piletinu
Domaću pileću supu sa rezancima počnite da pravite tako što ćete piletinu da stavite u hladnu vodu da se kuva.
Korak 2:
Propržite crni luk
U međuvremenu na drugoj ringli u tiganj sipajte malo ulja i propržite crni luk koji ste isekli na polutke. Dodajte ga u meso i posolite sve.
Korak 3:
Ubacite vezu zeleni i celer
Kada je meso polugotovo, dodajte iseckanu vezu zeleni i celer. Gotovu supu procedite, dodajte rezanca i ostavite još kratko da se kuva. Servirajte i uživajte u domaćoj pilećoj supi sa rezancima!
(StvarUkusa/Mondo)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
TRAMP ĆE BITI BESAN: Nova velika odluka Bajdena samo pet dana pre kraja mandata
ODLAZEĆI američki predsednik Džo Bajden odlučio je da ublaži sankcije Kubi, nekoliko dana pre nego što novoizabrani predsednik Donald Tramp stupi na dužnost, u nizu koraka za koje se očekuje da će dovesti do oslobađanja političkih zatvorenika u Havani.
15. 01. 2025. u 07:31
HRVATSKI STRUČNjAK: Poštovanje do neba "Er Srbiji", a vama nesposobnim ološima u Hrvatskoj - sram vas bilo
HRVATSKA ima bitno više avio-putnika nego Srbija. Međutim, Er Srbija je potpuno dominantna u regionu, piše hrvatski vazduhoplovni analitičar i stručnjak Alen Šćurić sa regionalnog portala "Zamaaero", čiji tekst prenosimo u celosti.
14. 01. 2025. u 11:38
OD KOLEGA IZ "POTERE", SAMO MEMED: Zašto "tragači" nisu bili na sahrani?
MILORAD Milinković preminuo je u 60. godini na Božić, u crkvi u Jabukovcu gde je pratio liturgiju.
13. 01. 2025. u 20:59
Komentari (0)