OVAKVU JOŠ NISTE PROBALI! Mimoza sa pečurkama, da čula ukusa uživaju

Novosti online

10. 12. 2023. u 14:00

ISPROBAJTE i ovu verziju mimoze.

ОВАКВУ ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ! Мимоза са печуркама, да чула укуса уживају

Foto Shutterstock

Bilo kakvo slavlje bez salate je nemoguća, a mimoza je svima omiljena.

Sastojci:

* krompir,4
* kuvana jaja,4
* šampinjoni,300 g
* kačkavalj,200 g
* majonez,300 g
* kisela pavlaka,200 g

Priprema:

- Skuvajte krompir, pa ga oljuštite i sitno isecite ili narendajte. Stavite red krompira u činiju i posolite. Premažite majonezom. Stavite dinstane seckane šampinjone, pa premažite pavlakom. Zatim stavite red kiselih krastavčića, premažite majonezom, red kačkavalja, pa premažite pavlakom, rendana jaja, pa premažite majonezom i salatu ukrasite rendanim kuvanim jajima.

(Super recepti/Žena)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRESTALI SMO DA IGRAMO ODBRANU, ŽAO MI JE...: Prve reči Željka Obradovića posle poraza od Efesa