KORAK PO KORAK DO SAVRŠENE ČORBE: Priprema traje samo 10 minuta (RECEPTA)

Novosti online

21. 03. 2023. u 17:45

ČORBA sa povrćem dolazi sa Balkana

КОРАК ПО КОРАК ДО САВРШЕНЕ ЧОРБЕ: Припрема траје само 10 минута (РЕЦЕПТА)

Foto: Shutterstock

Recept za čorbu koju svi treba da naučimo da pravimo našli smo na sajtu Didy kitchen.

Čorba sa povrćem - sastojci:

2 komada krompira
2 komada šargarepe
1/2 manje glavice luka
2 komada bele zeleni
4 cveta brokolija
4 cveta karfiola
50 grama kukuruza
2 kocke za supu (kokošija ili juneća)
1 kašika pavlake
50 ml. mleka
2 jaja
mleveni biber
so po ukusu
1 kašika maslinovog ulja
2 litre vrele vode

Čorba sa povrćem - priprema:

Povrće očistite i isecite na kockice (luk, šargarepu, belu zelen, tikvicu, krompir).

Stavite u šerpu kašiku maslinovog ulja i seckano povrće. Propržite povrće par minuta, prelite sa dve litre vrele vode (možete je prokuvati u ketleru) i ubacite dve kocke za supu. Ostavite da se kuva 20 - ak minuta, zatim dodajte karfiol, brokoli i kukuruz. Ostavite da se kuva još 15 - 20 minuta.

Pomešajte jaja, pavlaku i mleko.

Kada je povće skuvano dodajte mešavinu od jaja, pavlake,mleka i dodajte sekani pešun. Prijatno.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OPET BEZ GREŠKE - Meridianbet pogodio sve rezultate američkih izbora