Teleće šnicle su uz dodatak vina i bujona mnogo sočnije.
Povezane vesti
RECEPT ZA ČUVENI KORDON BLU: Jedno od najpoznatijih jela možete sami da napravite
Veruje se da je šnicla kordon blu prvi put napravljena u Švajcarskoj, a kasnije su nastale razne verzije ovog jela. Obično se puni šunkom i sirom, a u originalnom receptu se koristi teleće meso. Od pilećeg je nastala kasnije, i to u Americi, a koje god meso da izaberete za kordon blu, nećete pogrešiti jer je jelo preukusno.
19. 07. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike
KREM ROLAT: Kolač koji se pravi lako, a oduševljava sve goste
Rolat od krema savršen za svakog gosta, ali i domaćina.
19. 09. 2024. u 15:45
DOMAĆI ŠVEPS: Ovo osvežavajuće piće je još ukusnije kada ga sami napravite
Divan, osvežavajući, sok koji će vam se dopasti.
19. 09. 2024. u 15:22
KIFLICE SA SIROM I ŠUNKOM: Ko će im odoleti
Ove kiflice sa šunkom i sirom brzo su gotove jer ne zahtevaju da se testo diže, već je potrebno umesiti, oblikovati i filovati kiflice. Umesto suvog kvasca koristi se prašak za pecivo, ali nema razlike u ukusu i mekoći.
19. 09. 2024. u 12:00
PIHTIJE OD PILEĆEG MESA I POVRĆA: Razlikuju se od klasičnih, ali ukusom nimalo ne zaostaju
Ove morate da probate jer se prave od drugačijih sastojaka.
19. 09. 2024. u 11:21
NEĆETE JESTI NIŠTA SLAĐE I UKUSNIJE: Recept za američke krofne
Recept za američke krofne od kiselog testa, savršen je za one koji su počeli da eksperimentišu sa pravljenjem sopstvenog startera, što je poslednjih godina veliki hit među ljubiteljima peciva.
19. 09. 2024. u 10:00
Komentari (0)