SOČNI GOVEĐI FILE: Isečen na trakice i dinstan sa paradajz sosom i začinima je ručak u kome ćete uživati

Новости онлине

12. 08. 2024. u 11:16

Ovako nešto ukusno do sada niste jeli.

СОЧНИ ГОВЕЂИ ФИЛЕ: Исечен на тракице и динстан са парадајз сосом и зачинима је ручак у коме ћете уживати

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 500 g goveđeg filea, isečenog na komadiće
  • 1 luk
  • 1 kašika putera
  • 3-4 kašike maslinovog ulja
  • 100 ml paradajz sosa
  • 1 kašičica brašna
  • 100 ml kisele pavlake
  • 190 ml vode
  • biber i mirođija, po ukusu

Priprema:

Za sočni goveđi file prvo stavite meso u zagrejanu šerpu sa uljem. Dodajte luk i puter i pržite par minuta. Dodajte paradajz sos i brašno, i promešajte, a potom kontrolisano dodajte vodu i kuvajte sa zatvorenim poklopcem 1,5 sat.

Dodajte kiselu pavlaku, začine i so u potpuno kuvano meso, i servirajte.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI JE MORAO DA SE OGLASI OVIM POVODOM: Stojković imao posebnu poruku za TSC i Borac