Sočno jelo u slasnom spoju mesa sa povrćem.
Povezane vesti
KROKETI OD KROMPIRA SA MLEVENIM MESOM: Hrskavi spolja i puni fila, a odlični su i kada se ohlade
Kroketi od krompira su uvek sjajan način da napravite jelo od jednostavnih sastojaka, a da pritom bude savršeno ukusno.
11. 09. 2024. u 14:33
PAPRIKAŠ OD TIKVICA I KROMPIRA: Lagano, posno i dijetalno jelo
Paprikaš od tikvica možete spremiti za samo pola sata. Reč je o izuzetno hranljivom jelu.
11. 09. 2024. u 08:00
PIRE OD TIKVICA: Jednostavan i zdrav prilog
U sezoni su tikvice veoma jeftine, a pire od ovog povrća je lagan i dijetalan! Sprema se brzo i odlično kombinuje.
06. 09. 2024. u 11:30
UKUSNA I DRUGAČIJA: Musaka od starog hleba
Brzinski ručak koji će da obožava cela porodica.
05. 09. 2024. u 12:00
OVAKO GA JOŠ NISTE SPREMALI: Zapečeni pire krompir sa mlevenim mesom
Kombinacija koja će vas sigurno ostaviti bez daha.
05. 08. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
JEDNOSTAVNA SALATA OD CVEKLE: Najzdravija, a najlakša za pripremu
Cvekla sadrži nitrite koji snižavaju krvni pritisak, a zbog visokog sadržaja vitamina B, kalijuma i gvožđa svrstavamo je u jedno od najzdravijih povrća. Cvekla se dugo kuva, pa možete koristiti ekspres lonac za brže kuvanje.
16. 09. 2024. u 18:00
NAJLAKŠI RECEPT ZA DŽEM OD LUBENICE: Zasladite se ukusnim i slatkim namazom
Pokušajte da pripremite džem od lubenice i verujte da ćete i vi i vaša porodica obožavati ovaj neobičan džem. Pogotovo je ukusan sa palačinkama i belgijskim vaflima.
16. 09. 2024. u 17:37
NAPRAVITE SOČNE MAFINE SA DŽEMOM: Nikad ukusniji, nećete im odoleti
Brz i jednostavan recept, idealan za doručak ili iznenadne goste.
16. 09. 2024. u 17:00
ŠTRUDLA SA MAKOM OD GOTOVIH KORA: Klasik koji nikada ne dosadi
Uz jednostavan recept, ova poslastica postaje još pristupačnija i jednostavnija za pripremu.
16. 09. 2024. u 15:59
PARADAJZ ČORBA SA POHOVANIM SIROM: Isprobajte ovaj recept gde se ukusi fantastično dopunjuju
Umesto da kuvate supu ili čorbu iz kesice, mi vam preporučujemo da isprobate ovaj recept za paradajz čorbu.
16. 09. 2024. u 15:27
Komentari (0)