GRILOVANO POVRĆE NA MASLACU: Super brz ručak očas posla

Новости онлине

14. 07. 2024. u 10:00

Lagana varijanta za brz i zdrav ručak.

ГРИЛОВАНО ПОВРЋЕ НА МАСЛАЦУ: Супер брз ручак очас посла

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • crni luk 2 glavice
  • 2 tikvice 
  • 3 šargarepe 
  • pečurke 200gr
  • 2 praziluka
  • 3 paprike crvene i zelene 
  • beli luk 2 čena
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • začin c 1 kašika
  • maslac 60gr
  • soja sos 4 kašike

Priprema:

Svo povrće lepo očistiti i oprati i iseći na kolutove. Crni luk staviti da se dinsta na maslacu da dobije lepu boju dodati pečurke dinstati oko 10 min ,zatim dodajemo svo povrće i sve zajedno grilujemo oko 20 min. Dodamo začine i soja sos tako grilovati nekih 5 minuta, staviti na list zelene salate i služiti toplo. 

(superrecepti/žena)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOLIKO TROFEJA! PA, JA NEMAM TOLIKO GODINA! Kilijan Mbape ostao u neverici kada je ovo saznao o saigraču (VIDEO)