„OSSO buco“ znači „rupa od kosti“. Ovo je recept koji se bazira na srži iz kosti koja čini ovo italijansko jelo od dinstanih telećih kolenica jednim od najpoznatijih gurmanluka na svetu.
Povezane vesti
SAVRŠEN SPOJ MESA I KROMPIRA: Probajte ovaj starinski recept za preukusnu musaku, od nje nema bolje
Savršen spoj mesa i krompira, spremite omiljeni domaći specijalitet koji vraća u detinjstvo.
26. 09. 2024. u 07:00
LOVAČKI GULAŠ IZ RERNE: Uživajte u jedinstvenom ukusu
Ovaj recept za gulaš će sigurno oduševiti sve vaše ukućane.
15. 09. 2024. u 07:00
TAKO JEDNOSTAVAN I ODLIČAN RUČAK: Kombinacija palente, povrća i sira
Kada nemate puno vremena za kuvanje ovaj recept je odličan izbor.
15. 09. 2024. u 10:00
PAPRIKAŠ OD TIKVICA I KROMPIRA: Lagano, posno i dijetalno jelo
Paprikaš od tikvica možete spremiti za samo pola sata. Reč je o izuzetno hranljivom jelu.
11. 09. 2024. u 08:00
PIRE OD TIKVICA: Jednostavan i zdrav prilog
U sezoni su tikvice veoma jeftine, a pire od ovog povrća je lagan i dijetalan! Sprema se brzo i odlično kombinuje.
06. 09. 2024. u 11:30
Najnovije iz rubrike
TURSKA SUPA SA ĆURETINOM I LIMUNOM: Supa koja će vam ojačati organizam
Počinje sezona virusa i gripa i vreme je ojačate svoj imunitet prirodnim putem. Supe i čorbe su idealne za to i zato vam predlažemo da isprobate tursku supu sa limunom i ćuretinom.
28. 09. 2024. u 11:00
ZAPEČENE NJOKE SA MLEVENIM MESOM: Jelo koje će vas zadiviti savršenom kombinacijom ukusa
Ako nemate ideju šta da spremite za ručak ili večeru, zapečene njoke sa mlevenim mesom u paradajz sosu su naš predlog.
28. 09. 2024. u 10:00
VOĆNI ČIA KARAMEL PUDING: Lagana poslastica koja se jede bez griže savesti
Započnite dan ukusima omiljenih kolača u zdravijoj varijanti čia pudinga.
28. 09. 2024. u 09:00
KAKO DA ČOKOLADNA GLAZURA NE PUCA PRI SEČENJU TORTE ILI KOLAČA: Poslastičar otkrio trik za koji malo ko zna
Domaćice širom sveta pomno prate emisije poznatog poslastičara Rudolfa Van Vina, i usvajaju svaki trik koji on prenese. Ovog puta vam donosimo trik za savršenu čokoladnu glazuru po njegovom receptu. Vaše torte će biti prava mala remek-dela ukoliko budete pratili ove korake.
28. 09. 2024. u 08:00
SALATA OD SOČIVA I BATATA: Vrlo jednostavno jelo inspirisano Mediteranom
Servira se uz feta sir i preliv sa senfom.
28. 09. 2024. u 07:00
Komentari (0)