NAJBOLJI RECEPT ZA KAFANSKI SVINJSKI GULAŠ: Zasitni ručak s mesom koji svima uspeva i ide uz sve

Новости онлине

28. 04. 2024. u 09:00

Jednostavan, a fenomenalan recept za domaći gulaš od svinjetine. Naučite kako napraviti najukusniji gulaš sa svinskim mesom, mnogo crnog luka i na masti.

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КАФАНСКИ СВИЊСКИ ГУЛАШ: Заситни ручак с месом који свима успева и иде уз све

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • pola kilograma svinjskog mesa
  • 3 glavice crnog luka
  • 1 kašika masti
  • 2 kašike brašna
  • 2 kašičice soli
  • 2 kašičice subog biljnog začina
  • 1 kašičica mlevenog bibera
  • 1 kašičica mlevene paprike

Priprema:

Staviti svinjsku mast u šerpu da se topi, a preko naseckati sitno crni luk i staviti da se dinsta, uz dodavanje vode po potrebi.
Nakon što luk bude lepo staklast, staviti kocke svinjskog mesa i naliti vode tako da pokrije i može da se krčka. Dodavati vodu povremeno i mešati, pa kad meso bude gotovo, sipati suvi biljni začin i so.
U posebnoj posudi u 150 ml tople vode sipati brašno i mlevenu papriku, dobro umutiti tako da se razbiju sve grudvice, pa sipati u gulaš.
Ostaviti da se krčka još pet minuta, pa skloniti s vatre.
Služiti uz pirinač, rezanca, krompir, grašak...

(glossy)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZRAEL JE ZATEČEN: Delije uradile nešto što je malo ko očekivao