KONKRETAN OBROK ZA CELU PORODICU: Posna pasta sa tunjevinom

Novosti online

16. 02. 2024. u 14:05

DRŽAĆE vas dugo sitim, a poznato je da je riba namirnica koja zamenjuje meso, nećete osetiti njegov nedostatak.

КОНКРЕТАН ОБРОК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Посна паста са туњевином

Foto Shutterstock

Potrebno:

* pakovanje testenine po želji 
* 1 tunjevina iz konzerve
* čen belog luka 
* 1 ljuta papričica 
* 300 g čeri paradajza
* malo maslinovog ulja
* malo svežeg bosiljka 
* so i biber po ukusu

Priprema:

Dobro ocedite tunjevinu od ulja, zgnječite beli luk i presecite paradajz na polovine. U međuvremenu skuvajte testeninu i propržite beli luk, ljute papričice, paradajz i malo bosiljka. Kad je testenina skoro gotova, ocedite je i dodajte u tiganj zajedno s tunom. Dobro promešajte i poslužite sa svežim bosiljkom.

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAČO, JOŠ JEDAN DAČA JE NA PUTU! Zašto je Okanović sinu dao ime po Danilu Lazoviću? Zajedno smo se molili Bogu