PIKANTAN I AROMATIČAN, PRSTE DA POLIŽETE: Fenomenalni prebranac sa kobasicom
IZUZETNOG je ukusa i pogodan za ove hladne zimske dane, ovaj začinjeni obrok dugo će vas držati sitim.
Potrebno:
* 500 gr belog pasulja
* 500 gr crnog luka
* 2 kašike aleve paprike
* 2 para kobasica
* lovorov list
* so
* sušena nana
* majoran
* kim
Priprema:
Potopite pasulj u hladnoj vodi prethodno veče pa ga pustite da prenoći. Sutradan procedite pa nalijte hladnu vodu i stavite na vatru da provri. Onda procedite ponovo i nalijte dovoljno hladne vode da prekrije pasulj . Nakon vrenja smanjite temperaturu, pa dodajte lovorov list, so i kim. Kuvajte otprilike jedan i po sat. U tiganj sa zagrejanim uljem dodajte luk isečen na kolutove, i pržite oko 10 minuta. Zatim smanjite temperaturu pa dodajte alevu papriku. Sve dobro promešajte pa kratko propržite. Vodite računa da ne zagori aleva paprika. Prijatno!
(Trpeza)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
LAGAN I JEFTIN OBROK SA GRAŠKOM I ŠARGAREPOM: Recept za dinstani pirinač s povrćem
10. 01. 2024. u 14:00
MNOGO UKUSNIJI OD KUPOVNOG: Kako se pravi domaći mesni narezak
10. 01. 2024. u 15:00
(UZNEMIRUJUĆE) BRUTALNO UBIJEN POZNATI PEVAČ: Isplivao jezivi snimak likvidacije (VIDEO)
ŠVEDSKI reper Gaboro, čije je pravo ime bilo Ninos Houri, ubijen je na parkingu u četvrtak uveče, javljaju lokalni mediji.
21. 12. 2024. u 08:06
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
ANĐELKA BESNA: "Molim, zašto da ne odem iz tvoje emisije? Ne poštuješ me"
GLUMICA je shvatila da tuđe nepoštovanje i nevaspitanje nema veze sa njom.
22. 12. 2024. u 10:41
Komentari (0)