NAJBOLJI NAČIN PRIPREME ŠAMPINJONA: Kremasti, preukusni i izuzetno zdravi - čitav obrok od samo tri sastojka
23. 08. 2023. u 12:00
ŠAMPINjONI mogu biti kompletan obrok ako ih spremite na ovaj način, a posluženi uz palentu predstavljaju pravi specijalitet.
Povezane vesti
IDEALNE ZA UŽINU, ALI I KAD DOĐU GOSTI: Domaće kiflice od kefira punjene pireom i šampinjonima, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
Ove domaće kiflice prave se sa kefirom i pune pire krompirom i šampinjonima.
28. 10. 2024. u 07:00
NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
01. 10. 2024. u 09:00
ŠAMPINJONI SA SIROM I PRAZILUKOM: Odličan izbor za super ručak, uverite se i sami
Ovo je zdrav i ukusan obrok koji se veoma brzo sprema.
29. 09. 2024. u 09:00
SAVRŠEN DODATAK SVAKOM RUČKU: Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima je sočno i mekano jelo za celu porodicu.
25. 11. 2024. u 13:00
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
NAJBOLJI RECEPT ZA ČUVENU NAJLON TORTU: Poslastica koja uvek uspe (VIDEO)
Nije bilo rođendana i slavlja, a da na trpezi u Jugoslaviji nije stajala najlon torta.
26. 11. 2024. u 17:00
EKSPLOZIJA VITAMINA: Glazirani prokelj, odličan prilog za zimske dane
Ovako ukusno pripremljen prokelj može da se svidi čak i onima koji ga inače izbegavaju.
26. 11. 2024. u 15:00
OVAKO SE PRAVI MEDOVAČA: Povoljno deluje na cirkulaciju, protiv bakterija i virusa i poboljšava apetit, te je idealan aperitiv
Medovača je poput likera, gusta i aromatična, a uz par sastojaka možete i sami da je napravite.
26. 11. 2024. u 13:50
TIRAMISU S KESTENOM: Isprobajte jesenju verziju omiljenog kremastog deserta
Tiramisu je nadaleko poznata italijanska poslastica koja oduševljava svojom jednostavnošću i savršeno kremastim ukusom, a ako mu dodate kesten pire, dobićete još puniji i lepši ukus.
26. 11. 2024. u 11:00
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)