MEDENA KRILCA IZ RERNE: Prste da poližete - probajte novi recept i bićete oduševljeni!
DA li postoji čovek koji ne voli krilca? Probajte novi recept i bićete oduševljeni!
KRILCA se u rerni peku dva puta po 20 minuta, a uz pripremu jelo je gotovo za sat vremena.
MEDENA KRILCA - potrebno je:
15 pilećih krilaca
MEDENA KRILCA - za marinadu:
kašika senfa
2 kašike maslinovog ulja
kašika meda
kašičica slatke crvene mlevene paprike
1/2 kašičice ljute mlevene crvene paprike
kašika vinskog sirćeta
2 čena belog luka
2 kašike soja sosa
sok od pola limuna
malo soli
biber
MEDENA KRILCA - priprema:
Pomešajte navedene sastojke i napravite marinadu. U to stavite krilca da odstoje najmanje nekoliko sati, a idealno bi bilo da prenoće u marinadi. Zatim ih poređajte u posudu prekrivenu pek-papirom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Potom ih premažite preostalom marinadom i pecite još 20 minuta drugu stranu, da lepo porumene.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
IDEJA ZA DANAŠNjI RUČAK: Svi koraci do ukusne riblje čorbe i pasulja (FOTO/VIDEO)
15. 05. 2023. u 13:00
ZA NAJUKUSNIJU PILETINU: Napravite marinadu od 3 jednostavna sastojka
14. 05. 2023. u 20:00
NOVE SVETSKE SILE UKLjUČILE SE U SUKOB U UKRAJINI: "Dve na strani Putina, dve žestoko protiv Rusa"
SUMNjE u podršku SAD Ukrajini u slučaju pobede Donalda Trampa na predsedničkim izborima mučile su sve one kojima je cilj da se Kijev obrani od ruske agresije. Tramp je pobedio i tek treba videti u kom će smeru krenuti njegova politika, ali sva ta dešavanja zasenila su drugi važan odnos u tom, ionako komplikovanom, odnosu.
22. 11. 2024. u 09:14
RUSIJA POSTALA GLAVNI "IGRAČ" U EVROPI: Ovo se desilo prvi put od proleća 2022. godine
RUSIJA je u septembru prvi put od proleća 2022. postala glavni snabdevač gasom Evropske unije, prenosi RIA Novosti, pozivajući se na podatke Evrostata.
21. 11. 2024. u 11:32
SKANDAL TOKOM POSETE Snimak Makrona: "Oni su totalni kreteni", rekao posle povika da je "Francuska odgovorna za krvoproliće"
"ONI si potpuni kreteni", rekao je francuski predsednik Emanuel Makron o prelaznom telu i dodao da "nikada nisu smeli da ga smene".
22. 11. 2024. u 13:07 >> 13:17
Komentari (0)