PIKANTNA REBARCA: Sva tajna je u marinadi
Sjedinite sve navedene sastojke i natopite rebra u marinadi. Ostavite ih u pokrivenoj posudi, u frižideru, da dobro upiju začine, najmanje dva sata.
Nakon toga ocedite rebra od marinade i pecite ih na roštilju ili u rerni. Ukoliko izaberete prvi način, zagrejte roštilj i namažite rebra parčetom luka. Stavite rebra da se peku, okrećite ih često i svaki put namažite marinadom pomoću četke.
U drugom slučaju stavite marinirana rebra u posudu za pečenje, pokrijte folijom i pecite u zagrejanoj rerni, oko 70 minuta. Zatim skinite foliju i pecite još 20-30 minuta, dok lepo ne porumene. Rebra služite sa prilogom i salatom po izboru.
Potrebno je:
- 1 kg mesnatih svinjskih rebara
- 500 ml piva
- 2 kašike meda
- 50 ml soja sosa
- 2 kašike kečapa
- 1/2 kašičice čili paprike
- kašičica mlevene začinske paprike
- soli po ukusu
- sveže mleveni biber
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
MAKRON SVE IZNENADIO: Evo šta kaže o pregovorima sa Putinom
FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron rekao je da ne isključuje mogućnost pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom „kada kontekst dozvoljava“.
17. 11. 2024. u 21:03
ŠTA JE ATACMS KOJIM ĆE UKRAJINA UDARITI NA RUSIJU? Američka raketa ima domet 300 km, koristi se za gađanje ovih ciljeva
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Džozefa Bajdena ukinula je danas ograničenja koja su dosad Ukrajini blokirala upotrebu američkog oružja za napade duboko na rusku teritoriju.
17. 11. 2024. u 19:48
DA ČOVEK NE POVERUJE: Pogrebni biznis - evo čime se Legija bavi u zatvoru
TAJ posao mu je plaćen.
18. 11. 2024. u 15:42
Komentari (0)