POSNA PICA: Toliko je ukusna da ćete je stalno praviti
Ukoliko preferirate vegansku ishranu ili postite, predlažemo vam recept za picu koja je dovoljno lagana, ali i hranjiva zahvaljujući nutritivnom bogatstvu njenih sastojaka.
Možete da je koristite za bilo koji obrok u toku dana, u zavisnosti od vaših obaveza, a i mogućnost varijacije sastojka čini je podobnom za razne ukuse.
Sastojci:
- podloga za picu
- 1/3 tikvice
- 1 paprika
- 1/2 glavice crnog luka
- paradajaz-pire
- 3,4 kašike konzerviranog pasulja
- masline
- biljni sir
- suvi bilji začin
- origano
Priprema:
Podlogu za picu premažite paradajz-pireom. Očišćenu tikvicu isecite na tanke kolutove, kao i papriku, pa blago začinite suvim biljnim začinom i promešajte. Potom rasporedite po testu. Ređajte zatim sitno iseckan luk, pasulj, masline. Sve pospite izrendanim biljnim sirom i origanom i pecite u zagrejanoj rerni 15-ak minuta.
(ona)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
RECEPT ZA PICA KIFLICE: Lake za pripremu, a još lakše se pojedu
08. 11. 2024. u 07:00
STROMBOLI - ITALIJANSKI SPECIJALITET: Rolovana pica ukusnija od obične
07. 10. 2024. u 19:00
VELIKA POBEDA RUSA U ČASOVOM JARU: "Izbačeni su, u toku čišćenje stambenih zgrada"
ORUŽANE snage Ruske Federacije izbacile su ukrajinske trupe sa teritorije fabrike vatrostalnih materijala u Časovom Jaru, a neprijatelj je potisnut u privatni sektor. U toku je čišćenje stambenih zgrada u gradu, izjavio je savetnik predsednika DNR-a Igor Kimakovski.
14. 01. 2025. u 10:56
HRVATSKI STRUČNjAK: Poštovanje do neba "Er Srbiji", a vama nesposobnim ološima u Hrvatskoj - sram vas bilo
HRVATSKA ima bitno više avioputnika nego Srbija. Međutim, Er Srbija je potpuno dominantna u regionu, piše hrvatski vazduhoplovni analitičar i stručnjak Alen Šćurić sa regionalnog portala "Zamaaero", čiji tekst prenosimo u celosti.
14. 01. 2025. u 11:38
OD KOLEGA IZ "POTERE", SAMO MEMED: Zašto "tragači" nisu bili na sahrani?
MILORAD Milinković preminuo je u 60. godini na Božić, u crkvi u Jabukovcu gde je pratio liturgiju.
13. 01. 2025. u 20:59
Komentari (0)