JEDNOSTAVAN TRIK DA NAPRAVITE POSNI POH: Uz male izmene ne morate da odustajete od pohovanja

Novosti online

12. 12. 2024. u 16:00

Za posni poh je ključna jedna namirnica, koja ga održava da se ne raspadne.

ЈЕДНОСТАВАН ТРИК ДА НАПРАВИТЕ ПОСНИ ПОХ: Уз мале измене не морате да одустајете од поховања

Foto: Shutterstock

Posni poh se pravi lako, a kisela voda se koristi umesto jaja i na taj način vezuje sve sastojke zajedno, da se ne raspadnu.

Sastojci:

  • 250 ml kisele vode
  • 5 kašika prezli
  • 3 kašike palente
  • 4 kašike brašna
  • 1 kašičica slatke paprike
  • malo tucane paprike
  • 2 kašike senfa
  • so i biber, po ukusu

Priprema:

Kako biste napravili posni poh pomešajte palentu, brašno, slatku i tucanu papriku, i dodajte svemu senf i kiselu vodu.

Dodajte soli i bibera po ukusu, a nakon toga sve dobro promešajte. Uvaljajate povrće ili ribu u dobijenu smesu, pa potom uvaljajte u prezle. Pržite u dubokom ulju ili pecite u rerni.

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PEVAČICA PROMENILA IME ZBOG ALBANSKOG POREKLA: Stekla veliku slavu u Italiji, pa se udala za bogataša sa KIM (FOTO)