Nema mnogo neprijatnijih mirisa u domu od onog koji ostaje nakon pripreme ribe. Pečena ili pržena riba može ostaviti jak trag u vašem životnom prostoru, a miris se često zadržava danima, upijajući se u zavese, nameštaj, pa čak i garderobu. Ali, ne očajavajte. Postoje efikasni i jednostavni trikovi koji će osigurati da vaš dom miriše sveže i prijatno, čak i nakon riblje gozbe.
Bolonjeze sos ima vrlo specifičan ukus, koji se ne zaboravlja. Ako dugo niste pripremali ovaj dragulj italijanske kuhinje, onda je pravo vreme da to učinite i obradujete ukućane.
Isprobajte i recept za pileću čorbu kakvu Turci prave, koja je puna raznovrsnog povrća, zdravog belog mesa, ali i rezanaca. Ako želite umesto kupovnih možete da koristite i domaće rezance. Lako i brzo se sprema, a može da se jede i kao obrok.
Komentari (0)