ROLAT SA KAČKAVALJEM I JAJIMA: Idealan kao predjelo za slavsku trpezu

Новости онлине

14. 11. 2024. u 18:30

Rolat sa kačkavaljem i jajima ne mora da se peče, a prosto je savršen.

РОЛАТ СА КАЧКАВАЉЕМ И ЈАЈИМА: Идеалан као предјело за славску трпезу

Foto: Printskrin Jutjub/ The Cooking Taste

Sastojci:

  • 100 g debelih kora za pitu, 2 lista
  • 200 g kačkavalja
  • 100 g majoneza
  • 3 jajeta
  • 20 g mirođije

Priprema:

Kako biste napravili rolat sa sirom i jajima prvo izrendajte kačkavalj. Jaja tvrdo skuvajte i kada se ohlade izrendajte ih. Operite mirođiju i sitno je iseckajte pa je u odvojenoj činiji pomešajte sa majonezom.

Razvucite prvu koru i premažite je majonezom sa mirođijom. Potom pospite ravnomerno izrendana jaja. Prekrijte sve drugom korom pa premažite mešavinom majoneze i mirođije i pospite rendanim sirom. Pažljivo urolajte u rolat, pa ga umotajte u najlonsku foliju.

Stavite u frižider na sat vremena. Nakon toga isecite i uživajte.

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZRAEL JE ZATEČEN: Delije uradile nešto što je malo ko očekivao